2016 Studiestart for medisin- og tannlegestudentene

275 søkere hadde fått plass på opptaksprøvene før dette studieåret, og kjempet om en plass på medisin- eller tannlegestudiet ved Jagiellonske universitet, School of Medicine in English.    

» Les mer

Utvekslingsavtale inngått mellom det Jagiellonske Universitet i Krakow og Universitetet i Oslo

EEC har hatt rollen som «liason» i prosessen frem til undertegnet avtale. Prosessen har vært både interessant og spennende. Dette er den første samarbeidsavtale som er inngått mellom Universitetet i Oslo og det Jagiellonske universitet.    

» Les mer

TUR TIL KRAKOW FEBRAUR 2016 for deg som vil bli tannlege

Vi gjentar suksessen fra tidligere år, og inviterer deg, gjerne sammen med foreldre eller annen ledsager, til Krakow. Her vil vi vise deg den fantastiske studentbyen Krakow, deler av det Medisinske Fakultet ved det berømte Jagiellonske universitet, og la deg få møte andre norske studenter på tannlegestudiet.    

» Les mer

TUR TIL KRAKOW FEBRUAR 2016 for deg som vil bli lege

Vi gjentar suksessen fra tidligere år, og inviterer deg, gjerne sammen med foreldre eller annen ledsager, til Krakow. Her vil vi vise deg den fantastiske studentbyen Krakow, deler av det Medisinske Fakultet ved det berømte Jagiellonske universitet, og la deg få møte andre norske studenter på medisinstudiet.    

» Les mer

Tannlegestudiet i Krakow 2015

Årets nye kull på odontologistudiet er på plass, og har fått sin første omvisning i Anatomibygget på JUMC. Her kommer de til å tilbringe mye tid det første året!    

» Les mer

Medisinstudiet i Krakow 2015

Etter svært hard konkurranse for å få plass på medisinstudiet, er 2015 kullet nå på plass!    

» Les mer

Studietur til Wroclaw for interesserte til veterinærstudiet 2016

Vi gjentar suksessen fra tidligere år, og inviterer deg, gjerne sammen med en av foreldrene dine foreldre eller annen ledsager, til Wroclaw fra 10. til 12. mars 2015 for å bli kjent med studiet og studiestedet.    

» Les mer

Polens mest populære veterinærstudium også i 2015

Veterinærstudiet på Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, er i årene siden 2013 Polens mest populære studiested for polske søkere.    

» Les mer

Veterinærstudiet i Wroclaw 2015

2015 kullet av veterinærstudenter på plass i Wroclaw, og går en krevende, spennende og flott tid i møte!    

» Les mer

Det mest populære studiestedet for norske studenter i utlandet!

Aftenposten skriver søndag 6. desember 2009 at Krakows medisinske fakultet er det tredje mest populære studiestedet for norske studenter i utlandet. De eneste som scorer høyere er Handelshøyskolen i København og Københavns universitet.    

» Les mer

Solution GTM, designet av Anne C. B. Grønvold