Det mest populære studiestedet for norske studenter i utlandet!

Aftenposten skriver søndag 6. desember 2009 at Krakows medisinske fakultet er det tredje mest populære studiestedet for norske studenter i utlandet. De eneste som scorer høyere er Handelshøyskolen i København og Københavns universitet.

Vi har lenge visst at medisinstudiet i Krakow er svært populært. Nå får vi altså dokumentasjonen på dette. Statens lånekasse for utdanning har, på oppdrag for Karrieremagasient, laget listen som dokumenterer universitetets og studiestedets popularitet. Det er altså kun Københavns universitet og Handelshøyskolen i København som er mer populære. Dette står det virkelig respekt av når vi tenker på at det engelskspråklige studiet i Krakow har vært drevet siden 1994, mens de danske insitusjonene, i alle fall Københanvs universitet, er flere hundre år gammelt! Et svært presitsjefult universitet som tilbyr høy faglig kvalitet på studiet i kombinasjon med en vakker studentby som Krakow, har altså gjort at talentfull norsk ungdom velger seg dit!

Les også

Nyhet

EECs håndtering av Covid-19 (coronavirus) utbruddet

EEC følger Folkehelseinstituttets nasjonale retningslinjer for håndtering av Covid-19 (coronavirus) utbruddet. Situasjonen er under utvikling og tiltakene oppdateres fortløpende, det henvises til Folkehelseinstituttets hjemmesider og

Vil du vite mer om studiene du kan søke på gennom EEC?