EEC middag for årets nye medisin- og tannlegestudenter i Krakow

Den 29. november 2019 inviterte ledelsen i EEC tradisjonen tro årets førsteårsstudenter til middag, som i år fant sted i 2. etasje på det vakre Bonerowskipalasset i Krakow sentrum. 

Å møte studentene etter studiestart og høre hvordan det går med dem, både på universitetet og i andre henseender, er viktig og lærerikt for oss i prosessen med rekruttering av nye studenter. Vi synes også det er hyggelig å få et siste gjensyn med studenter vi har hatt kontakt med og veiledet i perioden frem til opptaksprøve og opptart.  

Vi hadde gleden av å være aftenens vertskap for 2019 kullet som er det største kullet vi har rekruttert siden starten i 2002. Det aller beste var kanskje at alle som fikk studieplass i 2019 faktisk møtte til studiestart.

Hele kullet på i alt 86 medisin- og tannlegestudenter møtte også til middagen, og vi hadde en flott aften sammen med hyggelig samvær, god mat og taler i nydelig omgivelser.

Da gjenstår det bare å ønske dem all mulig lykke til videre i studiene og i livet! 

Les også

Alle

Internasjonal medisinstudent konferanse i Krakow

Den 29. internasjonale medisinstudentkonferansen (IMSC) gjennomføres i Krakow i 2021 og er organisert av studentenes Scientific Society of the Jagiellonian Univeristy Medical College. Konferansen finner

Alle

Informasjonsmøter våren 2021

Våren 2021 arrangere EEC flere digitale informasjonsmøter om studiene vi rekrutterer til. Se oversikt over tema og tidspunkt på eec.no, listen oppdateres fortløpende. Klikk på

Vil du vite mer om studiene du kan søke på gennom EEC?