EEC middag for årets nye medisin- og tannlegestudenter i Krakow

Den 29. november 2019 inviterte ledelsen i EEC tradisjonen tro årets førsteårsstudenter til middag, som i år fant sted i 2. etasje på det vakre Bonerowskipalasset i Krakow sentrum. 

Å møte studentene etter studiestart og høre hvordan det går med dem, både på universitetet og i andre henseender, er viktig og lærerikt for oss i prosessen med rekruttering av nye studenter. Vi synes også det er hyggelig å få et siste gjensyn med studenter vi har hatt kontakt med og veiledet i perioden frem til opptaksprøve og opptart.  

Vi hadde gleden av å være aftenens vertskap for 2019 kullet som er det største kullet vi har rekruttert siden starten i 2002. Det aller beste var kanskje at alle som fikk studieplass i 2019 faktisk møtte til studiestart.

Hele kullet på i alt 86 medisin- og tannlegestudenter møtte også til middagen, og vi hadde en flott aften sammen med hyggelig samvær, god mat og taler i nydelig omgivelser.

Da gjenstår det bare å ønske dem all mulig lykke til videre i studiene og i livet! 

Les også

Nyhet

EECs håndtering av Covid-19 (coronavirus) utbruddet

EEC følger Folkehelseinstituttets nasjonale retningslinjer for håndtering av Covid-19 (coronavirus) utbruddet. Situasjonen er under utvikling og tiltakene oppdateres fortløpende, det henvises til Folkehelseinstituttets hjemmesider og

Vil du vite mer om studiene du kan søke på gennom EEC?