Polens mest populære veterinærstudium også i 2015

Veterinærstudiet på Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, er i årene siden 2013 Polens mest populære studiested for polske søkere.

I Polen finnes det hele fem universiteter som har veterinærutdanning. Vi er derfor stolte over å være skandinavisk representant for det universitetet i landet som tiltrekker seg flest søkere til denne utdanningen. Fakultetet i Wroclaw hadde hele 7.1 søkere for hver studieplass.

I år er det fjerde året EEC har ansvaret for rekrutterings- og søknadsprosessen for skandinaviske søkere.

Om 1 1/2 år vil de første norske studentene bli uteksaminert fra Veterinærstudiet på Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Faculty of Veterinary Medicine , og vi er stolte over å si at ingen av de som startet på studiet, har avbrutt utdanningen.

Nå er det din tur til å søke. VI skal gjøre søknads- og opptaksprosessen enkel og trygg for deg. Ta kontakt i dag med ellen.bergene@eec.no

Les også

Nyhet

EECs håndtering av Covid-19 (coronavirus) utbruddet

EEC følger Folkehelseinstituttets nasjonale retningslinjer for håndtering av Covid-19 (coronavirus) utbruddet. Situasjonen er under utvikling og tiltakene oppdateres fortløpende, det henvises til Folkehelseinstituttets hjemmesider og

Vil du vite mer om studiene du kan søke på gennom EEC?