Einar studerer medisin i Krakow – les intervju med ham på studenttorget

Her er noen av Einars erfaringer som vi håper våre søkere kan ha nytte av 🙂

Hvordan kom du fram til at det var til Polen du ville dra?

Da jeg bestemte for å studere medisin, innså jeg tidlig at jeg måtte utenlands, da jeg ikke var villig til å ta opp en haug med irrelevante fag fra videregående for å forbedre vitnemålet mitt. Etter en god del ”research” på ulike nettsider og anbefalinger fra bekjente, fikk jeg et veldig godt inntrykk av Krakow og Universitetet. Så jeg bestemte meg for å søke og gi det en skikkelig sjanse.

Hvordan var søknadsprosessen?

Selve søknadsprosessen var egentlig supergrei, man søker for å kunne få ta opptaksprøve. Opptaksprøven avgjør om man kommer inn eller ikke. Den krever en god del øving og tid, men selve søknaden var ikke så krevende, mye takket være European Educational Consultants.

Søknaden til Jagiellonian University – School of Medicine går gjennom nettsiden til European Educational Consultants. Denne nettsiden er knallbra! Den har alt du trenger av informasjon, smørdbrødlister med kravene, pensum til opptaksprøven og tidligere gitte opptaksprøver. Man søker direkte gjennom dette byrået, og sjefen Ellen Bergene er alltid hjelpsom og tilgjengelig dersom det skulle være noe man trenger hjelp til.

Les hele intervjuet her

Les også

Alle

Studietur til Krakow 2023

I 2023 blir det nok en gang studietur til Krakow for potensielle søkere, foreldre og rådgivere. Studieturen finner i år sted torsdag 23. februar til

Alle

Studiestart 2022

Skoleåret 2022/2023 er godt i gang ved Jagiellonian University og hele 92 av EECs søkere satt på skolebenken da studiene startet.  30. september var EEC