Priser

Skolepenger til Jagiellonian universitet

Skolepengene må betales innen 30. september hvert år. Skolepengene første studieår dekker også forkurs i polsk. Det er anledning til å dele skolepengene i to med første innbetaling 30. september og andre innbetaling like over nyttår. 

Studiet er forhåndsgodkjent hos Statens lånekasse for utdanning. Se utfyllende informasjon om lån og stipend, søknad og frist for å søke på Lånekassens nettsider.

Skolepengene på medisinstudiet er:

  • 15 000 Euro pr. år (x 6 år)

Skolepengene på tannlegestudiet er:

  • 13 000 Euro første studieår
  • 13 000 Euro andre studieår
  • 14 500 Euro tredje studieår
  • 15 000 Euro fjerde studieår
  • 15 000 Euro femte studieår 

Søknadsgebyr til EEC

Det koster 1 950,- NOK å søke opptak til medisin- eller tannlegestudiet i Krakow gjennom EEC. Dette inkluderer saksbehandling, informasjonsmøter og rådgivning, samt tilgang til forberedelsesmateriell, -kurs og kollokviegrupper, og er en ikke refunderbar sum. 

Ønsker du å søke både medisin- og tannlegestudiet koster det 1950,- for det første studiet du søker og 950,- for det andre, til sammen 2900,- NOK. Du må ta begge opptaksprøver for å søke begge studiene. 

Du kan søke fra og med det året  du går på VG3. Det forutsettes at alle eksamener som er med i søknaden blir bestått. Når søknaden godkjennes får du tilgang til forberedelsesmateriell til opptaksprøven. Søk tidlig så du har tid til å forberede deg godt til prøven. 

Opptaket for 2022 er avsluttet. Neste mulighet til å søke er januar 2023.